Saturday, December 30, 2006

Intäkter med hjälp av Adsense enkelt!

Nu presenterar jag ett mycket enkelt upplägg och en "kedja" som är enkelt att följa för dig som vill tjäna pengar med hjälp av Google´s Adsense.
DEL 1 - skaffa rätt verktyg
1) Skaffa en Blogg (om du inte redan har en) och då är just Blogger.com att föredra, då det ägs av Google.
2) Skaffa ett Adsense-konto hos Google (om du inte redan har ett)
3) Skaffa ett konto på Flixya.com
4 Skaffa ett konto på Sovrat.se

DEL 2 - ställ in verktygen rätt
1) Knyt ditt Adsense-konto till din Blogger-blogg genom att följa instruktionerna ifrån Blogger
2) På ditt Flixya-konto - lägg in din Adsense-kod (börjar med pub- och sen en massa siffror) så kommer de filmer du lägger på Flixya att generera annonsintäkter till ditt Adsense-konto
3) Ställ in samma Adsense-kod på ditt konto hos Sovrat.se

DEL 3 - sätt igång - arbetssätt
Det finns flera sätt att med dessa ovan beskrivna verktyg tjäna pengar enkelt - och jag listar några av dem här nedanför:
1.1) Lyft över en film från t ex Youtube eller Googlefilm till ditt konto på Flixya
1.2) Lägg filmen på din blogg i ett inlägg där du även skriver lite mera om dina egna reflektioner och beskriver filmen. Se dock till att filmen spelas upp på Flixya - och inte direkt på din blogg - annars missar du annonsintäkterna från Flixya.
1.3) Länken till din film på bloggen lägger du sedan in på ditt Sovrat-konto som marknadsföring av din film.

2.1) Filmer, siter och annat roligt på nätet kan du kommentera och lägga in på ditt sovrat-konto. Ju fler som uppmärksammar just ditt inlägg genererar mer intäkter till ditt Adsense-konto

3.1) Det finns givetvis massor av varianter och upplägg på detta - kommentera gärna här på mitt inlägg i min blogg så vi fyller på en bra sammanställning som hjälper oss alla som vill tjäna pengar online på enkla sätt och med bra verktyg!

Gillade du detta inlägget? Lägg en röst på det på sovrat så att fler uppmärksammar det: Rösta på detta inlägg på sovrat.se

1 comment:

Unknown said...

Jag har en blogg och är enbart intresserad av att ha adsense kopplat till bloggen utan omvägar.. Men när ja ska lägga upp adsense så funkar det inte det blir bara blanka rutor.. Jag har fått upp så ja har adsense mellan blogginläggen men ja vill ha på sidan oxå.. Lyckades med det förut men nu funkar det inte alls!Vad har ja gjort fel???

MVH: Erica